ORIENTAL DöNER KEBAB KAMPEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1030 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriental Döner Kebab Kampen. Meer weten? Ontdek meer

4 mrt 2024 om 12:19 Ik vond het erg lang duren voor de bestelling er was. Ik had dat graag van tevoren geweten. Ik had gekozen voor zsm, en toen ik bestelde zag ik dat het 60 minuten zou duren. Uiteindelijk duurde het bijna 1,5 uur. Vond dat erg afwijkend.
3 mrt 2024 om 21:20 De kleinste grote Doner die ik ooit heb gezien. Bakje zat maar half vol. Heel bijzonder.
2 mrt 2024 om 20:39 Eten was goed, maar wel erg laat bezorgd. Bijna 2 uur na bestellen, werd het bezorgd.
2 mrt 2024 om 20:28 They forgot 3 items the total was 5 items
29 feb 2024 om 20:25 Heerlijk goed klaargemaakt eten.
28 feb 2024 om 19:25 Eten was heerlijk en ook goed van temperatuur.
25 feb 2024 om 11:27 kwaliteit en bezorgtijd was prima
23 feb 2024 om 20:26 We hadden om 18.15 besteld, en onze bestelling kwam pas om 19.45 aan. We dachten we bellen even die kant op na een uur wachten maar het nummer was niet bereikbaar. Dat was erg jammer. Eten was goed .
22 feb 2024 om 10:12 Gebeld - erg druk, diverse redenen. 2x de normale wachttijd. Kan gebeuren hoor, maar bel dan even dat het langer duurt. Kwaliteit eten niet slecht - al is het wel erg veel patat ten opzichte van het vlees.
19 feb 2024 om 8:49 18:17 besteld, 20:50 pas eten ontvangen. Ik heb na 90 min gebeld en kreeg te horen dat het zo de oven in ging, en dat het er met 15 minuut zou zijn... Onzin natuurlijk. Losse friet was taai (weggegooid), en sla was bruin, kapsalon was verder lekker.
18 feb 2024 om 8:45 Voedselvergiftiging opgelopen Lamachun kalfsdoner
16 feb 2024 om 18:17 15:15 aangegeven tijd, 16:45 binnen gekregen.. en kaas was totaal niet gesmolten