ORIENTAL DöNER KEBAB KAMPEN

ORIENTAL DöNER KEBAB KAMPEN Döner Kebab | Dürüm | Lahmacun | Falafel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 662 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriental Döner Kebab Kampen. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2022 om 20:18 Duurde te lang
17 mei 2022 om 18:00 De bezorger was aardig en professioneel.
14 mei 2022 om 21:44 Mooi op tijd en heerlijk eten!
5 mei 2022 om 20:23 Aardige bezorger, eten heeft mijn vriend heel gelukkig gemaakt
3 mei 2022 om 21:49 De bezorger stond bij iemand anders bij de voirdeur, hij kwam bij mij verward over. Dan het eten niet zo fijn. Ik bestel hier niet nog een keer
23 apr 2022 om 19:51 Heerlijk en voor een zaterdagavond supersnel bezorgd! Vriendelijk bezorger ook!
18 apr 2022 om 19:14 Eten was lauw, we hadden 2 x kapsalon besteld, friet was nat en niet gaar en niet knapperig, helaas dit x geen succes
18 apr 2022 om 18:37 Bijna 2 uur op mijn bestelling gewacht, was het niet waard.
18 apr 2022 om 10:40 Echt super genoten van de XL kalfsdöner. Duurde even wegens drukte, maar dan heb je ook wat hoor... heerlijk vers, mals vlees waarvan je spijt krijgt als je te weinig besteld hebt.
17 apr 2022 om 21:26 Prima falafel. Goede gebakken aardappeltjes. Was heet en vers toen het aankwam. Lekker gegeten.
17 apr 2022 om 17:24 Ik eet geen koolhydraten dus in de opmerking had ik vermeld geen aardappelen of brood te willen. Als ze wilden compenseren dan met wat extra kebab of sla. Ik kreeg wél brood en wél aardappelen. 39 minuten volgens thuisbezorgd. Werd een dik uur.
16 apr 2022 om 23:45 Beste service ooit! Had verkeerde adres ingevoerd per ongeluk. Maar de mannen hebben het snel opgelost. Dankjewel