ORIENTAL DöNER KEBAB KAMPEN

ORIENTAL DöNER KEBAB KAMPEN Döner Kebab | Dürüm | Lahmacun | Falafel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 733 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Oriental Döner Kebab Kampen. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 16:46 Hebben jullie andere broodjes en saus? Het was lekker maar de vorige bestellingen bij jullie waren beter
23 sep 2022 om 21:46 Al vaak besteld en binnen 30 minuten bezorgd. Vandaag duurde het 2.5 uur en het eten was lauw. Maar wil niet negatief over komen want de vorige keren was er niets mis mee.
23 sep 2022 om 21:22 2 uur later bezorgd
23 sep 2022 om 19:54 Op de website geven ze aan 20 tot 45 min.maar duurt 90 min. En dat is de zoveelste x .nu voor ons de laatste x
23 sep 2022 om 14:47 Was een kwartiertje later, maar eten was heerlijk
18 sep 2022 om 22:52 Eten was erg goed. Warm en kwalitatief goed. Duurde wel even maar daar was ik dmv sms op voorbereid
18 sep 2022 om 11:25 Bezorging duurt een uur. Ze hebben 3 maten voor een broodje döner waarvan ik de grootste heb besteld. De hoeveelheid valt erg tegen. Het Turkse broodje zat vol met vlees en verder niks. Ben benieuwd wat je nog krijgt als je de kleinste besteld.
14 sep 2022 om 22:30 Was heerlijk
10 sep 2022 om 21:10 meer dan 2 uur later ontvangen
10 sep 2022 om 18:36 Eten was prima jammer dat het wel wat langer moeten wachten ik begrijp best dat het lang kan duren maar voor de rest netjes en lekker
10 sep 2022 om 15:58 The best kapsalon
3 sep 2022 om 22:00 Weer erg lekker!